Ekspozitat tona

10 Shkurt - 31 Mars 2012
Ekspozita "Turist ne udhet e vendlindjes"

U cel me 10 Shkurt te 2012 ekspozita "Turist ne udhet e vendlindjes", e cila priti me shume se 3 mije vizitore deri ne perfundim te saj , gje e cila tregon me se miri suksesin e saj. Pikturat ishin nje bashkim i çuditshem botesh; botes origjinale, te mbartur nga vendlindja, me motivet dhe historine e saj, shpesh here te etiketuar si orientale nga shtypi i huaj, dhe skemave artistike perendimore qe kishin marre jete me avantgardat e fillimit te shekullit te XX.

20 Qeshor - 15 Gusht 2012
Ekspozita "Pranvera ime ..."

Arti eshte gjaku i jetes se komunitetit tone, qe na lidh me te kaluaren, me te tashmen dhe te ardhmen. Ne shijojme ekspresivitetin kontemporan qe do te shenoje nje epoke te re. Pikturat karakterizohen nga nje kerkim artistik i cili tregon udhetimin e piktorit neper labirintet e nje bote qe ai ka krijuar nga perjetimet personale dhe e ka pasuruar me ane te fantazise se tij.

20 Nentor - 10 Dhjetor 2012
Pritet te hapet me 20 Nentor ekspozita "100 Vjet Pavaresi"

Ekspozita organizohet nga Art Galeri Elit ne bashkepunim me Bashkine Lushnje ne kuader te 100 vjetorit te Pavaresise. Per realizimin e kesaj ekspozite jane perzgjedhur vepra nga fondi i Galerise Kombetare te Arteve ne Tirane, si dhe vepra nga koleksione te ndryshme private brenda dhe jashte Shqiperise.
Nje histori zhvillimi e rritjeje e nje kombi per te cilin jemi krenare! Krenar per Shqiperine!

20 Qeshor - 15 Gusht 2012
Ekspozita "Pranvera ime ..."

Arti eshte gjaku i jetes se komunitetit tone, qe na lidh me te kaluaren, me te tashmen dhe te ardhmen. Ne shijojme ekspresivitetin kontemporan qe do te shenoje nje epoke te re. Pikturat karakterizohen nga nje kerkim artistik i cili tregon udhetimin e piktorit neper labirintet e nje bote qe ai ka krijuar nga perjetimet personale dhe e ka pasuruar me ane te fantazise se tij.

10 Shkurt - 31 Mars 2012
Ekspozita "Turist ne udhet e vendlindjes"

U cel me 10 Shkurt te 2012 ekspozita "Turist ne udhet e vendlindjes", e cila priti me shume se 3 mije vizitore deri ne perfundim te saj , gje e cila tregon me se miri suksesin e saj. Pikturat ishin nje bashkim i çuditshem botesh; botes origjinale, te mbartur nga vendlindja, me motivet dhe historine e saj, shpesh here te etiketuar si orientale nga shtypi i huaj, dhe skemave artistike perendimore qe kishin marre jete me avantgardat e fillimit te shekullit te XX.

Mesazh

Ju mund te na kontaktoni ne cdo moment per tu njohur me pikturat dhe galerine tone.
Mesazhi juaj u dergua!
Ne do t'ju kontaktojme se shpejti!