Politikat e Privatesise

Te drejtat e pronesise
Permbajtja e shfaqur ketu eshte e mbrojtur ne maksimumin e lejuar nga e drejta e autorit, ne perputhje me ligjin e se drejtes se autorit, dhe konventave nderkombetare.
Cdo riprodhim, modifikim, krijimi i puneve derivate nga/ose rishperndarje e faqes ose punes kolektive, eshte e ndaluar pa pelqimin me shkrim te administratoreve tane. Ju me tej pranoni te mos prodhoni, duplikoni, kopjoni, shisni, rishisni ose perdorni per ndonje qellim komercial, cdo aspekt te Permbajtjes, pa pelqimin me shkrim te art-galeri-elit.com.
Cdo perdorim i autorizuar me shkrim nga ne duhet te identifikoje dhe citoje qartesisht autorin e punes dhe titullin e saj, si dhe burimin: Art Galeri ELITE.

Mbrojtja e konfidencialitetit tuaj
Art Galeri ELITE nuk do te mbledhe te dhena personale nga ju pa dijenine dhe pelqimin tuaj paraprak.
Ne nuk e ndajme informacionin tuaj me pale te treta per qellime marketingu. Ne nuk perdorim mjete terheqese per qellime marketingu. Ne nuk ju dergojme komunikim te pa kerkuar nga ju per qellime marketingu. Ju mund te shfletoni faqet tona pa zbuluar informacionin tuaj personal. Ofruesit tane te sherbimit mund te regjistrojne viziten tuaj (informacion i pergjithshem si IP, browser, etj) ne faqet tona vetem per qellime statistikore.
Ne kerkojme pershtypje nga vizitoret tane me qellimin e vetem per te permiresuar Permbajtjen e ofruar.

Ndryshime dhe Perditesime
Permbajtja dhe Politikat e privatesise mund te perditesohen, te rishikohen dhe te ndryshohen. Art Galeri ELITE ka te drejten te ndryshoje Permbajtjen dhe Politikat e saj ne cdo kohe. Cdo ndryshim do te postohet rregullisht ne kete faqe. Ju me tej pranoni t'i njihni keto ndryshime, ndaj ju lutemi ta vizitoni rregullisht per tu njohur me to.


politikat-e-privatesise@art-galeri-elit.com

Mesazh

Ju mund te na kontaktoni ne cdo moment per tu njohur me pikturat dhe galerine tone.
Mesazhi juaj u dergua!
Ne do t'ju kontaktojme se shpejti!